openingstijden / afhalen

Bij vragen of voor het reserveren van een computer kunt u bellen op: 045-8507600 of 045-8507900

maandag: 13 - 19:00 uur
dinsdag - vrijdag: 10 – 19:00 uur
zaterdag: 10 – 17:00 uur

zondag: 12 - 17:00 uur

Ons back office werkt van maandag t/m zaterdag van 08.00u tot 20.00u. Het backoffice is uitsluitend per email bereikbaar op dit email adres:

mail@dragoncomputers.eu

Emails worden normaal gesproken binnen een dag beantwoord.

Wij verzenden met DPD & DHL

De levertijd is 1 a 2 werkdagen. U wordt door middel van emails netjes op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Houdt dus goed uw mailbox in de gaten, zodat u niet voor niets zit af te wachten. 
Leveringen worden in de meeste gevallen ook op zaterdag gedaan.

Bent u niet thuis?
Wanneer een pakket niet afgeleverd kan worden van maandag tot vrijdag? Word het in de meeste gevallen bij uw buren aangeboden. Kan het bij uw buren ook niet afgeleverd worden, dan word het pakket later nog een keer bij u aangeboden.


Betalen:

Verzendkosten binnen Nederland:


Verzendkosten naar België:

Annulering van uw bestelling:

De klant kan de bestelling binnen 8 dagen bij ons annuleren. Dit dient schriftelijk te doen met retourzending van alle geleverde producten. De periode van 8 dagen gaat in op het moment dat de klant de goederen heeft ontvangen.

U gelieve uw geleverde producten retour te zenden aan:

Dragon Computers
Akerstraat 50
6411HB Heerlen

De klant is verantwoordelijk voor alle verzendkosten van de retour gestuurde producten.

Dragon Computers zal hierna aan klant de ontvangen koopsom terug betalen min de vastgestelde kosten van de retourvergoeding, onder de navolgende voorwaarden:

Alle meegestuurde documentatie, garantiebewijzen en verpakkingsmaterialen dienen ten alle tijden te worden bijgevoegd bij de retourzending.

De kosten van frankering van de retourzending zijn altijd voor rekening van de consument. Het is ten strengste verboden om van de software kopieën te maken of van de meegeleverde documentatie bewerkingen of vertalingen te maken voor illegale verspreiding aan derden. Door u op de PC gezette bestanden dienen voordat u de PC retour zend aan ons eerst door u te worden verwijderd. Indien wij dit achteraf zullen moeten doen zult u hiervan van ons een rekening ontvangen.

Deze retourneringsomschrijving geldt voor iedere klant als wettelijke bindende voorwaarden voor retournering en niet als terugkoop schema.

Dragon Computers - Wij houden van computers! © 2005 - 2019